باید و نبایدهای بهترین یوزر استوری + مثال واقعی

باید و نبایدهای نگارش صحیح یوزر استوری

یکی از اصلی‌ترین وظایف یک مدیر محصول نوشتن صحیح یوزر استوری هست. یه سری مطالعات شخصی داشتم و یه سری تجربیات که سعی می‌کنم در این مطلب بهشون اشاره کنم. بیس اصلی این مطلب از این مقاله می‌باشد ولی در انتهای این مقاله یک نمونه یوزر استوری واقعی براتون نوشتم که می‌تونه براتون مفید باشه و بهتون دید بده.

ادامه مطلب...

حالا که مدیر محصول جدید شرکت شده‌اید، چه کارهایی باید انجام بدهید؟

حالا که مدیر محصول شدی، این کارهارو باید انجام بدی

اگر مشغول خواندن این نوشته‌اید، به شما تبریک می‌گویم! رزومه‌ای قانع‌کننده تهیه کرده‌اید و بعد از مطالعهٔ دقیق سؤال‌های رفتاری و مرور و تمرین پرسش‌های موردی، توانسته‌اید به‌خوبی از عهدهٔ مصاحبه‌های تلفنی بربیایید و در مصاحبهٔ حضوری، موفق شده‌اید مسئول استخدام شرکت را به تحسین خودتان وادار کنید. اکنون مدیر محصول جدید هستید که دستاورد بزرگی است. پس یادتان نرود که این موفقیت را جشن بگیرید. 😀

بسیار مهم است که در کسوت مدیر محصول از همان روز اول به فکر تضمین موفقیت باشید و بنیان‌های عملکرد قوی در آینده را از هم‌اکنون آماده کنید. این مطلب نقشهٔ راهی است که ای کاش وقتی برای اولین بار مدیر محصول شدم به آن دسترسی داشتم.

ادامه مطلب...

آموزش نصب آیتونز روی مک او اس بیگ سر و کاتالینا

آموزش نصب آیتونز روی مک او اس بیگ سر و کاتالینا

خب بعد از مدت‌ها دوری از مک‌بوک، بالاخره مجددا مک‌بوک پرو خریدم 🙂 و امروز می‌خواستم آیتونز نصب کنم که متوجه این موضوع شدم که اپل در جریان کنفرانس توسعه‌دهندگان WWDC 2019 رسما به عصر آیتونز پایان داد. طی این کنفرانس آیتونز به سه اپلیکیشنِ مجزا با نام‌های پادکست، تی وی و موزیک، تقسیم شد. این تغییر از نسخه macOS Big Sur به بعد انجام شده. باقی اطلاعات رو می‌تونید از صفحه رسمی آیتونز در سایت اپل به‌دست بیارید.

ادامه مطلب...

تمپلیت‌های گزارش‌دهی دیتا استودیو که هر مارکتری باید ازش استفاده کنه!

نمونه گزارش های دیتا استودیو برای مارکترها

مدیران ارشد شرکت‌ها به طور مداوم به دنبال اطلاعات به دست آمده از کاربران هستند تا آنها را آنالیز کنند. این کار برای آنها امری ضروری است زیرا آنالیز و تجزیه و تحلیل دیتاها می‌تواند پیروزی یا شکست یک کسب و کار آنلاین را تعیین کند. اما هر چه دیتا و اطلاعات به دست آمده بیشتر باشند، قاعدتا بی‌نظمی بین آنها هم بیشتر می‌شود. و این بی‌نظمی در صورت ادامه یافتن، هیچ کمکی به بازاریابی یک شرکت یا بیزینس نمی‌کند.

ادامه مطلب...

دانلود نمونه کانتینرهای (دستورالعمل) کاربردی گوگل تگ منیجر

دانلود نمونه کانتینرهای تگ منیجر

یک کانتینر، مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها، قوانین و تگ‌های داخل یک اکانت گوگل تگ منیجر یا GTM است. این مجموعه‌ها که در اصطلاح به آنها کانتینر (container) می‌گویند، می‌توانند از داخل یک اکانت برداشته شوند و داخل یک اکانت دیگر جایگذاری شوند. در واقع با خروجی گرفتن از یک کانتینر گوگل تگ منیجر، کدهای آن به شکل کدهای JSON قابل دسترسی می‌باشند.

مجموعه کدهای گوگل تگ منیجر بدون قابلیت خروجی گرفتن و انتقال به یک اکانت دیگر به هیچ درد خاصی نمی‌خورند. خارج کردن اطلاعات کانتینرها و استفاده از آنها به عنوان یک فایل جدا می‌تواند کمک کند که چند کانتینر مختلف را با هم مدیریت کنید و به راحتی روی تگ‌های تگ منیجرتان تغییراتی اعمال کنید و پروسه کار با آن را سرعت ببخشید. در این راهنمایی من به شما یاد می‌دهم که چگونه کانتینرهای تگ منیجر را وارد یک اکانت دیگر کنیم یا از آن خارج کنیم.

ادامه مطلب...

نحوه ساخت و راه‌اندازی پروتکل MTProto تلگرام، بر روی سرور ابونتو

how to create MTProto server

اکثر مواقع وقتی دوستان و آشنایان رو می‌بینم، از راه‌های دسترسی بی دردسر به تلگرام می‌پرسند که چه کاری باید کرد که کارمندان شرکت‌ راحت به تلگرام وصل شوند و بتوانند با خیال راحت به مشتری مداریشون بپردازند. 🙂 چون معمولا پروکسی‌ها همگی بخاطر رایگان و همه‌گیر بودن خیلی کند هستند و از طرفی هم خرید نرم‌افزارهای گذر از تحریم و همچنین دادن دیتا به آنها کار درست و به صرفه‌ای نیست. همیشه پاسخ من این بود که ما از پروکسی تلگرام اختصاصی خودمان استفاده می‌کنیم و هر دفعه باید توضیح می‌دادم یا برای آنها راه‌اندازی می‌کردم. امروز تصمیم گرفتم به زبان خیلی ساده و بدون نیاز به دانش خاصی، یک سرور پروکسی تلگرام MTProto بر روی وی‌پی‌اس با سیستم عامل ابونتو را به صورت گام به گام آموزش دهم و دیگر خیال‌تان ازین بابت راحت باشد و من هم مجبور نباشم ریموت وصل شم یا توضیح دهم. 🙂

ادامه مطلب...

اضافه کردن بهترین داشبوردهای شخصی‌سازی شده گوگل آنالیتیکس | گزارش‌های سئو، مارکتینگ و…

بهترین داشبورد های گوگل آنالیتیکس

سلام 🙂 در این مقاله من می‌خوام براتون بهترین و کاربردی‌ترین داشبورد های اختصاصی برای گوگل آنالیتیکس را به اشتراک بزارم. این مطلب نمونه فارسی نداره و من سعی می‌کنم در این آموزش هر داشبورد یا گزارش اختصاصی که مورد استفادم قرار گرفته رو به اشتراک بزارم. چون واقعا شاید بالای ۹۰درصد کسایی که از آنالیتیکس استفاده می‌کنند فقط اون رو نصب کردن روی سایتشون و خیلی خیلی کم میرن سراغ گزارش و تحلیل کردن دیتاهاشون. پس بیایم از همین امروز شروع کنیم. 🙂

ادامه مطلب...

ردیابی (Tracking) دکمه‌های سایت با تگ منیجر | Tag Manager

click-btn-tracking-tag-manager

سلام 🙂

بالاخره بعد از مدت‌ها دور بودن از میادین تصمیم گرفتم یک آموزشی که تو نت فارسی در موردش توضیحی نیست رو بزارم که همه دوستان ازش استفاده کنند. چند روز پیش تصمیم گرفتم برای دکمه‌های داخل سایت، یک تِــــرَکِـــر (Track) یا ردیابی تنظیم کنم که علاوه بر سادگی، تحلیل درست بده. در این مقاله می‌خوام جوری آموزش بدم که نیاز نباشه مثل من یکی دو روز وقت بزارید و آزمون خطا کنید تا به بهترین نتیجه ممکن برسید. چون کار کردن با تگ منیجر توی ایران نسبتا جدید هست و خیلیا هنوز نمی‌تونن اونجوری که باید ازین ابزار خوب گوگل استفاده کنند. پس همین حالا یه فنجون قهوه اگه می‌تونید آماده کنید تا بریم سراغ آموزش ردیابی دکمه‌ها و المان‌های مختلف سایت بوسیله تگ منیجر گوگل. 😉

ادامه مطلب...

ساخت بک لینک رایگان | سایت‌هایی با اتوریتی بالا

free-backlink-nasser-yazdi

سلام 🙂

یکی از کارهایی که سئوکارها انجام می‌دن، ساخت بک لینک یا همون لینک بیلدینگ هست. ولی آیا این بک لینک‌ها تاثیر مثبت داره یا منفی؟ خریدن بک لینک یا ساخت بک لینک رایگان خوبه؟ لینک بیلدینگ کار بسیار مهمی هست که اگر به درستی انجام نشه، می‌تونه سایت‌تون رو با کله بفرسته به ته دره مرگ گوگل 🙂 به شخصه خودم خیلی به ساخت بک لینک اعتقادی ندارم ولی اینو خوب می‌دونم اگه تلاش کنید و مقالات اختصاصی و مرجع بنویسید، که باعث بشه به طور طبیعی دیگران به سایت شما لینک بدن، خیلی خیلی تاثیر داره و می‌تونید توی نتایج جست و جوی گوگل بالا بیاید. در این مقاله می‌خوام لیست یک سری سایت با اتوریتی بالا که داخلش می‌تونید لینک سازی رایگان کنید رو بزارم.

ادامه مطلب...

چطور از google webmaster tools همانند یک وبسمتر حرفه‌ای استفاده کنیم؟

GoogleSearchConsole-guide

سلام 🙂 ساعت ۱:۱۲ دقیقه بامداد هست و من تصمیم گرفتم مقاله کاملی در مورد گوگل سرچ کنسول یا همون گوگل وبمستر تولز بنویسیم. مقاله ای که حاصل چند سال تجربه شخصی و کاری من بوده (به همراه گزیده‌ای از مطلب سایت بک‌لینکو)، پس مطمئن باشید خیلی متفاوت و کابردی خواهد بود. این آموزش شامل تمام مواردی میشه که باید در مورد گوگل سرچ کنسول عزیز (Google Search Console) بدونید. اگر شما تازه وارد حوزه سئو (SEO) و بهینه سازی شده‌اید، نگران نباشید من به شما خواهم گفت چه جوری از ابزار گوگل وبمستر تولز استفاده کنید.

ادامه مطلب...